MOUNTED GAMES


Mounted Games Association – eller mg(a) som det förkortas till kort och gott, kom till Sverige i slutet av 80talet. MG kan enklast förklaras som en fartfylld stafett till häst. Här krävs ett otrolig samarbete emellan häst och ryttare – men även ryttare emellan. MG kan tävlas i lag, par och individuellt. Gå gärna in och kolla på den internationella introduktionsfilmen på: https://youtu.be/2jMJUftBtKs

Laget från GHSK drog igång 2017, och är ett gäng tävlingsinriktade ryttare som kommer ifrån göteborg med omnejd. Vi har hittils hunnit med vinster och fina placeringar i lag, par och individuellt inom sverige men även runt om i norden. Och inte att förglömma vinst på scandinavium – Göteborg horse show 2018.

Vi satsar nu på att dra igång ett lite grönare lag i vad som kallas senior/open klass – där ryttarna är äldre än 17 år. Men till nästa år så vill vi försöka starta upp ett juniorlag. Dvs ryttare under 17år.
Är du sugen på att testa på MG eller bara komma och kolla på våra träningar – så tvivla inte på att höra av dig. Alla är välkomna!

Den 8-9september så arrangerar vi en internationell tävling på vår fina anläggning på Gbg Horse Park. Kom gärna och kolla och heja på vårat lag!

Är du intresserad av Mounted Games så ta kontakt med Cicci Adolfsson