Göteborg Horse Park AB är ett aktiebolag som drivs och ägs av två ideella föreningar; Göteborg Hästsportklubb och Region Vestur (islandshästar).

GHP som anläggningen kallas ligger i Säve på Hisingen, Göteborg. Anläggningen har Göteborgs största utebana på 65*110m med guld-sanden (fibersand) från EM på Ullevi 2017, denna bana kan alltså delas av där och t.ex. kan en del användas till framridning. Det finns även en oval- och en passbanna för islandshästar, en ridslinga runt området, en gräsbana ca 75*75m, ett modernt och stort klubbhus med fullutrustat kök, parkeringsytor samt stora grönytor.
Närmsta granne är Göteborg Galopp som vi har ett tätt samarbete med, framförallt när det gäller deras stallar på 100 boxar som vi kan använda vid våra tävlingar och arrangemang.

Vi är mycket stolta över denna fina anläggning som drivs helt ideellt och är en av Sveriges bästa anläggningar när det gäller läge, yta och möjligheter. Det arbetas ständigt för att vidareutveckla utefter en utvecklingsplan kallas ”Strategi 2020” som tagits fram i syftet att kunna skapa en multi-hästsportanläggning med internationell klass. Värt att nämna är att området även är ett prioriterat hästsportområde i kommunens utvecklingsplan.

Som medlem i Göteborg Hästsportklubb kan du köpa anläggningskort till reducerad kostnad för egen ridning på anläggningen.
Anläggningen hyrs även ut till andra föreningar eller arrangörer som vill anordna tävlingar, kurser, läger, träningar eller dylikt.
Mer info och priser hittar du på www.gbghorsepark.se